Rammeavtale

AccountOnline

har inngått rammeavtale med Kravia AS på innfordringstjenester. For deg som kunde innebærer dette at dere eller din regnskapsfører kan godkjenne videre oppfølging av forfalte fakturaer direkte i PowerOffice Go.

Kostnadsfri

Løsningen er helt kostnadsfri. Også når Kravia sender ut inkassovarsel for deg, dekkes alle kostnader med print og utsendelse.

All oppfølging skjer i PowerOffice Go, og dere vil ha full kontroll på status/historikk på det enkelte krav. Inkasso er ferskvare. Jo fortere du setter igang innfordringsprosessen jo større sjanse har du for å få betalt.

Slik virker det

1. Logg inn i PowerOffice Go
Logg inn
2. Gå inn på “innstillinger” og velg “purring”
3. Aktiver “Påminnelse” (gjerne på dag 5 og hver 5 dag)
4. Deaktiver “Purring” samt “Inkassovarsel”
5. Ved godt ajourhold av reskontroen anbefaler vi at du aktiverer “Godkjenn automatisk fakturaoverføring til Kravia - inkassointegrasjon”. Du har full frihet til å eventuelt stoppe de sakene du ikke ønsker skal sendes til inkasso etterpå.
6. Forhindre at viktige kunder går til inkasso. Normalt har kreditor et knippe med viktige kunder kreditor ikke ønsker skal gå til inkasso. Dette er nå mulig å sette stopp for under kundekort – purring. Her kan man hake vekk «Over til inkassobyrå», og slik sett forhindre at fakturaen automatisk går til inkasso på utvalgte kunder. (se fig under)

Om Kravia

Kravia er blant de første selskapene som jobber med digitalisering av inkasso. Vårt tydelige teknologifokus og mangeårige erfaring gjør at vi kan gi våre kunder den tryggheten de trenger for å lykkes med skybasert innfordring.

Vi lager effektive, automatiserte, kostnadsfrie løsninger som sømløst integreres i din eksisterende arbeidsflyt. Det gjør at Kravia gir deg bedre kontroll og større forutsigbarhet på pengeflyten uten at det koster deg noe mer.

Om PowerOffice Go

Med en av markedets mest effektive og sømløse integrasjoner har Kravia blitt en favoritt for PowerOffice Go-brukere. Onboarding tar kun et par minutter, og Kravia vil umiddelbart ta tak i dine krav for å sikre deg bedre kontroll på pengeflyten.