Roomr og Kravia går sammen om trygghet i utleiemarkedet.

Roomr lanserer i disse dager en ny heldigital løsning for utleiemarkedet. Roomr sin løsning kontrollerer alt fra kommunikasjon med leietaker, kontrakter og økonomien. Flere hundre utleiere har allerede tatt løsningen i bruk, og sammen med Kravia skal Roomr sikre kundene sine god økonomisk oversikt og gode vilkår for å få kontroll på utleieforholdet i fremtiden.

“Det skal være både trygt og enkelt å leie ut bolig via vår løsning” Sier Adam og Nikolai som er gründerne bak Roomr. “Vi har ambisjon om at vår løsning skal gi deg alt du trenger på ett sted, og på den måten være den beste og mest effektive måten å leie ut bolig på” fortsetter de.

Det inkluderer også kontroll på leieforholdet om man opplever utfordringer og forsinkelser på betalingen. Derfor er samarbeidet med Kravia viktig for å levere en fullverdig løsning forklarer de og legger til at Kraiva sin smidige integrasjon mot PowerOffice Go gjorde det enkelt å finne gode vilkår for samarbeid.

Kravia er en digital utfordrer innen forsinket betaling, purre og innfordringstjenester. Med gode integrasjoner til markedets ledende skybaserte regnskapssystem og nytenkende og effektiv saksbehandling automatiserer Kravia prosessen med å få betalt.

“Kravia løser ¾ av alle betalingsfloker innen 3 måneder” Det mener vi er en svært god løsning for våre utleiere “avslutter Adam og Nikolai